B A L A N C E R Y

Kuukausijäsenyyden palveluehdot

Ostamalla BALANCERY -kuukausijäsenyyden sitoudut alla oleviin palveluehtoihin. Palveluehtojen tarkoitus on varmistaa mahdollisimman hyvä käyttökokemus Sinulle, ja muille palvelun käyttäjille.

 1. Kuukausijäsenyys

  1. BALANCERY kuukausijäsenenä pääset osaksi BALANCERY-yhteisöä. Olet osa yhteisöä niin kauan, kun kuukausijäsenyytesi on voimassa

  2. Kuukausijäsenyyttä ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle

 2. Jäsenyyden peruuttaminen

  1. Voit peruuttaa kuukausijäsenyytesi milloin vain, ilmoittamalla siitä sähköpostitse: info@sarisironen.com. Jäsenyys päättyy ko. kuukauden loppuun.

 3. Kuukausijäsenen materiaalit 

  1. Saat käyttöösi kuukausittain materiaaleja, jotka on tarkoitettu vain sinun käyttöösi. Kuukausijäsenenä sitoudut olemaan jakamatta materiaaleja eteenpäin. 

 4. Ryhmävalmennus

  1. Kuukausijäsenenä sitoudut siihen, että ryhmävalmennuksissa käytävät keskustelut ovat yhteisön kesken luottamuksellisia. Ryhmävalmennuksissa oppimiasi asioita voit toki jakaa myös yhteisön ulkopuolelle.

  2. Kuukausijäsenenä suostut siihen, että ryhmävalmennukset nauhoitetaan Zoom-palvelussa, jotta ne ovat myös niiden kuukausijäsenten käytössä, jotka eivät pääse osallistumaan valmennukseen. Nauhoituksia säilytetään 3 kk. Voit halutessasi osallistua ryhmävalmennukseen ilman videota.

 5. BALANCERY-yhteisö

  1. BALANCERY-yhteisö kokoontuu ryhmävalmennuksissa ja suljetussa Facebook-ryhmässä, sekä muissa mahdollisissa yhteisölle tarkoitetuissa tapahtumissa.

  2. Rakennamme yhteisön yhdessä. Ryhmä muodostuu sellaiseksi, miten jäsenet osallistuvat siihen. Jos haluat aktiivisen, kannustavan ja positiivisen yhteisön, ole myös itse aktiivinen, kannustava ja positiivinen

  3. Kuukausijäsenenä sitoudut siihen, että kaikki BALANCERY-yhteisössä käytävät keskustelut ovat yhteisön kesken luottamuksellisia

  4. Kuukausijäsenenä sitoudut hyvään ja kunnioittavaan käytökseen BALANCERY-yhteisössä. BALANCERY-yhteisö on tarkoitettu yhteisön jäsenten väliseen kannustukseen, motivoimiseen sekä kysymysten ja oivallusten vaihtamiseen. Neuvomisen sijaan kuuntele, ole avoin erilaisille näkökulmille, ja tarjoa omia oivalluksiasi ja näkökulmiasi muita jäseniä arvostaen.

  5. Kuukausijäsenenä sitoudut siihen, että yhteisössä ei hyväksytä seuraavia asioita

   1. muiden jäsenten kiusaaminen tai tuomitseminen

   2. keskustelut, jotka eivät liity BALANCERYssä käsiteltäviin aiheisiin, ml. kaikenlainen poliittinen, rasistinen, uskonnollinen ja yhteiskunnallinen keskustelu

   3. muu epäkunnioittava käytös

 6. Käyttöehtojen rikkominen

  1. Ylläolevien käyttöehtojen rikkominen voi johtaa asiakkaan kuukausijäsenyyden päättämiseen ja poistamiseen BALANCERY-yhteisöstä.

 7. Kysymykset

  1. Jos sinulla on jäsenyyteen liittyvää kysyttävää, kommentoitavaa, tai muuta palautetta, ota ystävällisesti yhteyttä: info@sarisironen.com