MITÄ COACHING ON?

Coaching on ratkaisukeskeinen työkalu muutokseen silloin kun oma rohkeus ja pelkkä tahdonvoima eivät riitä. Joskus muutokset ovat suuria, joskus taas kyse on toimivan perusarjen löytämisestä.

Kiinnostaako sinua kokeilla, mitä coaching on ja miten se sopii sinulle? Varaa alta maksuton online tapaaminen, jonka aikana käymme läpi:

  • tämän hetken tilanteesi

  • toiveesi ja tavoitteesi muutokselle

  • muutoksen esteet

  • ensimmäiset askeleesi kohti muutosta

 

Tapaaminen ei sido sinua mitenkään mahdollisen coaching-työskentelyn aloittamiseen. Kun varaat tapaamisen, saat sähköpostilla linkin Zoom-tapaamiseeen, sekä aloituskyselyn, joka auttaa sinua jo hahmottamaan tarkemmin, mihin suuntaan haluat lähteä.

Sari Sironen Coaching.jpeg

LISÄÄ MOTIVAATIOTA JA HYVINVOINTIA

Teemme elämässämme jatkuvasti valintoja. Jotkut valinnoista vievät meitä sinne, mihin haluamme mennä. Toiset valinnat taas ovat saattaneet jo pitkään viedä sieltä pois päin. Saatat huomata ajautuneeksi kauaksi siitä mitä haluat, etkä tiedä miten vaihtaa suuntaa.

Tai ehkä tiedät tarkalleen mihin haluat mennä, mutta muutos tuntuu suurelta vuorelta etkä tiedä mistä kohtaa sitä lähtisi kiipeämään.

Coaching on hyvä työkalu silloin, kun haluat lisää hyvinvointia ja merkityksellisyyttä elämääsi ja tarvitset motivaatiota ja sparrausta muutoksen tekemiseen.

NÄIN COACHING TOIMII

Sari Sironen Coaching.jpg