Work Desk

Miten sinä johdat itseäsi?

 • YouTube
 • Instagram
 • Facebook Social Icon
 • LinkedIn

Me kaikki johdamme itseämme joka päivä, joko hyvin tai huonosti. Usein emme ole edes tietoisia tavoista, joilla pidämme pyörät pyörimässä. Oletko miettinyt, osaatko johtaa itseäsi määrätietoisesti ja riittävän lempeästi?

Olemme jokainen itse vastuussa siitä, mitä arjessamme tapahtuu. Haasteet itsensä johtamisessa aiheuttavat arkeen hankaluuksia. Usein välttelemme asioihin tarttumista tai ruoskimme itsemme ylisuorittamiseen. Nämä ovat huonoja itsensä johtamisen tapoja, jotka haittaavat sekä asioiden edistymistä että hyvinvointia.

Hyvä itsensä johtaminen perustuu kahteen asiaan. Toisaalta on tärkeää ottaa oikeasti vastuu omasta tekemisestä ja sitoutua siihen. Toisaalta hyvä itsensä johtaminen tarkoittaa vahvasti myös lempeää ja hyväksyvää suhtautumista itseensä. Hyvä itsensä johtaminen syntyy näiden kahden asian tasapainosta.

Online-palveluistani löydät monenlaisia mahdollisuuksia itsesi johtamisen kehittämiseen. Varaa rohkeasti itsellesi 30 minuutin aloitustapaaminen, jonka aikana käymme läpi, mitkä asiat koet tällä hetkellä itsesi johtamisessa haastaviksi ja miten voisimme yhdessä lähteä purkamaan ja selkiyttämään tilannetta. Tapaamisen hinta on 39 € (maksetaan tapaamisen jälkeen laskulla). Tapaaminen ei sido sinua mahdollisen valmennuksen aloittamiseen.

Tulevat tapahtumat

Itsensä johtaminen

Tutustu palveluihin

Balance Break.jpg

TULEVAT ONLINE-

TAPAHTUMAT

Työhyvinvointi.jpeg

MAKSUTTOMAT

VALMENNUKSET

Sari Sironen.jpg

HENKILÖKOHTAINEN

VALMENNUS

 

Avaimiet parempaan itsesi johtamiseen -valmennus

Häsläät stressaantuneena monenlaista, mutta tuntuu, että et saa mitään aikaiseksi. Sisäinen kriitikkosi on vahvasti äänessä ja pitää huolen siitä, että ruoskit itseäsi liiallisesta laiskuudesta ja epäonnistumisista. Kuulostaako tutulta?

 

Kahdeksan viikon valmennuksessa opit johtamaan itseäsi omien arvojesi pohjalta, tunnistat hyvän ja huonon itsesi johtamisen erot ja niiden vaikutuksen tuloksiisi ja hyvinvointiisi ja saat konkreettisia työkaluja itsesi parempaan johtamiseen.

Valmennus järjestetään Zoomissa 28.4. - 23.6. joka toinen keskiviikko

klo 12:00-12:30

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.4.

 

Hinta 299 €

Maksuttomat valmennukset

Työhyvinvointi.jpg

VÄHENNÄ STRESSIÄ

Videokirjasto, josta saat tietoiseen läsnäoloon (mindfulness) perustuvat työkalut vähentää kiirettä ja stressiä päivän aikana.

SARI SIRONEN.jpg

LOPETA JAHKAILU

Pohdit ja pohdit mutta et ole varma... Miten löytää rohkeus muutokseen? Tämän valmennuksen jälkeen olet valmis ottamaan ensimmäiset askeleet.

9218_Sari_syksy2020_07.jpg

TUNNE OMAT ARVOSI

Tunnistamalla omat arvosi, voit tehdä valintoja niiden mukaisesti. Osaatko kertoa 5 ydinarvoasi? Arvot-lista auttaa sinua arvojen tunnistamisessa.

 

Henkilökohtainen valmennus

Sari Sironen.jpg

Itsensä johtamisen haasteet liittyvät monesti omiin rajoittaviin tai epärakentaviin ajatusmalleihin ja toimintatapoihin. Sitoutuminen omiin tavoitteisiin voi olla vaikeaa tai tekemisestä voi tulla ylisuorittamista. Liiallinen itsekriittisyys ja heikko itsemyötätunto voivat tulla onnistumisen esteiksi.

Teemme elämässämme jatkuvasti valintoja. Jotkut valinnoista vievät meitä sinne, mihin haluamme mennä. Toiset valinnat taas ovat saattaneet jo pitkään viedä sieltä pois päin. Saatat huomata ajautuneeksi kauaksi siitä mitä haluat, etkä tiedä, miten vaihtaa suuntaa.

Coaching on ratkaisukeskeinen menetelmä, jossa coach auttaa coachattavaa löytämään omat vahvuutensa, voimavaransa ja ratkaisut asiakkaan kokemiin. Coaching on:

 • Luottamukseen perustuva kohtaamispaikka

 • Keskustelua, kysymyksiä, sparrausta

 • Tavoitteellista, toimintakeskeistä, kannustavaa

 • Näkökulmia avartavaa, oivaltavaa, reflektoivaa

 

Varaa rohkeasti itsellesi 30 minuutin aloitustapaaminen, jonka aikana käymme läpi, mitkä asiat koet tällä hetkellä itsesi johtamisessa haastaviksi ja miten voisimme yhdessä lähteä purkamaan ja selkiyttämään tilannetta. Tapaamisen hinta on 39 € (maksetaan tapaamisen jälkeen laskulla). Tapaaminen ei sido sinua mahdollisen valmennuksen aloittamiseen.

 

Itsensä johtamisen valmennus

Henkilökohtainen valmennus tukee itsensä johtamisen kehittymistä monin tavoin. Valmennuksessa asiakas mm. 

 • tekee itselleen konkreettiset tavoitteet valmennuksen ajalle: minkälaista muutosta hän haluaa ja millä tavoin hän haluaa työskennellä sitä kohti

 • rakentaa omaa arvopohjaa niin, että merkityksellisyyden tunne ja motivaatio vahvistuvat

 • oppii vähentämään itsekriittisyyttä niin, että tavoitteissa on mahdollista onnistua

 • oppii vahvistamaan itsemyötätuntoa niin, että rohkeus ja toisaalta stressin hallinta lisääntyvät

 • sitoutuu itsenäiseen työskentelyyn tavoitteiden saavuttamiseksi ja oppii luottamaan omaan onnistumiseen

Aloita varaamalla 30 minuutin aloitustapaaminen (hinta 39 €, maksetaan tapaamisen jälkeen laskulla).

Sari Sironen.jpeg

Valmennuspaketit

kuva8.jpeg

VAHVA PERUSTA

Tuntuuko sinusta, että elämän suunta on hukassa, tai et löydä motivaatiota tai itsekuria muutosten toteuttamiseen? Asuuko sisälläsi vahva kriitikko, joka on tyytymätön saavutuksiisi?

Valmennuksessa rakennamme yhdessä sinulle vahvan perustan, joka syntyy sinun arvoistasi ja omien voimavarojesi ja vahvuuksiesi voimistamisesta. Perusta avulla johdat itseäsi jämäkämmin ja lempeämmin ja saavutat tavoitteesi.

Tapaamiset: joka toinen viikko 60 min

Yhteensä 8 tapaamista (n. 4 kk)

Hinta: 759 € (sis. ALV 24 %)

Aloita varaamalla alta 30 min aloitustapaaminen (hinta 39 €, maksetaan tapaamisen jälkeen laskulla)

kuva4.jpeg

TAVOITTEET TODEKSI

Tiedät jo melko tarkkaan mitä haluat, mutta sinulta puuttuu rohkeutta tai tahdonvoimaa tai selkeä suunnitelma asioiden eteenpäin viemiseksi. 

Valmennuksessa etenemme viikottain pala palalta kohti tavoitettasi. Haastamme samalla onnistumisen tiellä olevia esteitä, kuten omia rajoittavia uskomuksia ja epärakentavia toimintatapoja.

Tapaamiset: viikottain 30 min

Yhteensä 12 tapaamista (n. 3 kk)

Hinta: 597 € (sis. ALV 24 %)

Aloita varaamalla alta 30 min aloitustapaaminen (hinta 39 €, maksetaan tapaamisen jälkeen laskulla)

Krapi.jpeg

YKSI TAPAAMINEN

Joskus yksi tapaaminen riittää. Ehkä tarvitset sparrausta akuuttiin tilanteeseen, tai sinulla on tarkka kysymys, jota haluaisit pohtia yhdessä. Ehkä tarvitset apua esimerkiksi konkreettisen suunnitelman tai tavoitteiden tekemiseen.

Yksittäisessä tapaamisessa keskitymme yhteen sinulle ajankohtaiseen ja tärkeään aiheeseen.

Tapaaminen: 60 min

Hinta: 95 € (sis. ALV 24 %)

Varaa 60 min tapaaminen suoraan alta (hinta 95 €, maksetaan tapaamisen jälkeen laskulla).