ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Laura.jpg

LAURA

Yrittäjä, Helsinki

Sari on ollut suuri tuki navigoidessani läpi Covid-19 aikaa ja olen todella kiitollinen, että hän on ollut Coachini viimeiset 6 kuukautta.

 

Tapaamisemme olivat aina turvallisia hetkiä, missä kaikki aiheet olivat sallittuja. Työskentelimme mm. uravalintaan, parisuhteeseen ja yleiseen hyvinvointiin liittyvien aiheiden sekä itseä rajoittavien uskomusten kanssa.

Sari auttoi minua luottamaan itseeni ja pitämään itsestäni parempaa huolta. Tunsin aina, että hän oli  minua varten, luoden tilaa, ja todella välittäen siitä, mitä minulle kuului. Tunsin alusta asti, että tulin aidosti kuulluksi ja nähdyksi.

 

Kiitos kaikesta tuesta ja rohkaisusta viimeisen puolen vuoden ajalta. Kaikesta ei tarvitse selvitä yksin eikä avun pyytäminen ole synonyymi heikkoudelle. Me olemme täällä toisiamme varten. Suosittelen Saria lämpimästi.

Niina.jpg

NIINA

Lakimies, Helsinki

Sarilla on kyky esittää osuvia, silmiä avaavia kysymyksiä ja houkutella siirtymään epämukavuusalueelle, missä kehitystä tapahtuu.

 

Positiivinen, lämmin lähestymistapa tekee Sarin kanssa työskentelystä miellyttävää ja samalla vahva ammattimainen ote varmistaa, että asioissa päästään myös eteenpäin. 


Olen saanut coaching-tapaamisista uusia oivalluksia ja rohkeutta muutokseen sekä oppinut ymmärtämään itseäni paremmin. Suosittelen lämpimästi Sarin palveluita. Rautainen ammattilainen sydän paikallaan.

"Lähdin Sarin kanssa liikkeelle oman urakehityksen risteysvaiheessa. Olin juuri väitellyt tohtoriksi ja hain uutta suuntaa uralle. Oma arvomaailma ja tulevaisuuden odotukset olivat muuttuneet ja kehittyneet opiskelun aikana. Halusin oppia tunnistamaan paremmin itselleni tärkeät asiat sekä löytämään keinot tehdä arvopohjaisia työelämän päätöksiä.

Sarin ymmärtävä, lämmin ja avoin lähestymistapa sekä tavoitteellinen yhteistyö sopi minulle erinomaisesti. Loimme alussa yhteistyön tavoitteet ja sovimme työskentelymallit, jonka kautta rakentui luottamuksellinen yhteistyö. Sari ei päästä helpolla, vaan haastaa ja kannustaa kokeilemaan uusia asioita. Hän on oivaltava ja tunnistaa hyvin asiakkaan piilevätkin tarpeet.

Parasta oli se, että työskentelyn alussa asetetut tavoitteet saavutettiin. Pystyn nyt tekemään itselleni ja arvomaailmalleni sopivia päätöksiä."

 

- Ulla, akateeminen sekatyöläinen, Helsinki

"Hain coachausta siihen, mikä minusta tulee "isona", olin pohtinut montaa eri mahdollisuutta.

 

Sarin kanssa yhdessä käytiin eri vaihtoehdot läpi. Sari käytti hyviä ja minulle toimivia menetelmiä, jotka auttoivat löytämään ratkaisun.

 

Sarin tapa työskennellä kanssani oli innostava ja kannustava."

 

- Kati, sosiaalialan ammattilainen, Helsinki

MY STORY

"Olen työskennellyt Sarin kanssa kuuden tapaamisen ajan joka toinen viikko syksyllä 2019. Olin alkuun sekä kiinnostunut että hiukan varautunut. Voisiko tämä todella tuoda jotain uutta elämääni...? Päätin kokeilla ja olen todella iloinen tuosta päätöksestä.

Sari sekä haastoi että kannusti minua. Koko elämäni ei tietenkään muuttunut tässä ajassa, mutta löysin uusia ajatusmalleja ja todella hyviä "alkuja" uusille tavoille, jotka ovat todella tervetulleita päivittäisiin rutiineihini. Jatkan työskentelyä Sarin kanssa myös keväällä 2020. Mahtavaa!"

 

- Päivi, erityisasiantuntija, Helsinki

"Sari is an absolutely brilliant coach. Throughout our half a year of working together I truly feel she has really had the ability to listen to me, and ask me such great questions that actually have led me to come to major realizations about myself and my journey.

 

Truly, I feel like she has been a tremendous catalyst for my personal growth. Sari's sessions are so much fun to be on because she always brings in her contagious smile and high vibes. I love how we always dive super deep into things, and work to uncover the deeply hidden patterns and limiting beliefs.

 

I'm so grateful to have an ally like Sari on my journey to my own dream life. With her awesome coaching I have absolutely no doubt that I am reaching my highest potential right now."

- Mikko, freelancer, Helsinki

"Working with Sari is such a delight!

 

Her empathy and intuition is remarkable and I feel that she really gets me.

 

I feel seen and in a safe place when working with her. In her coaching session it's all about you and how to take smart decisions at the crossroads on your life journey

 

She comes with smart questions which really have to make you think profoundly and she doesn’t let you easily off the hook.

 

But I guess that’s what it's all about. I experienced that coaching with a great coach like Sari activates the brain in a different way than just being told what to do. You have to be active in the process yourself. It all makes sense. I can wholeheartedly recommend Sari and her work."

- Sandra, Consultant, Norway

"I have had the pleasure of working with Sari extensively through the Co-Active training program.

 

As a coach she is calm, interested and grounded which greatly helps and supports the

journey coaching is.

 

I would highly recommend her to anyone, and can be contacted for references if needed."

- Trond, Coach, Norway

MITÄ MUUT OVAT SANONEET

marika-82.jpg

MARIKA NIKKINEN

Leadership Coach, CEO

Conscious Leadership Coaching Oy

Sari on lämmin, aito ja upea ihminen, jonka kanssa on ilo työskennellä. Hän on luontainen Coach ajatuksiltaan ja lähestymistavaltaan elämään ja työhön.

 

Sari osaa haastaa ja tukea oikealla hetkellä ja hän on syvästi läsnä kohtaamisissa. Suosittelen häntä lämpimästi, jos haluat tutkia omia unelmiesi elämässä ja kulkea niitä kohden.

FINAL010_KRK8031.jpg

HAPPY JACK

Founder + CEO

Happy Jack Yoga

I've had the pleasure to work closely with thousands of clients around the globe, and it's rare to meet people with the wisdom, compassion and drive of Sari Sironen. 

Sari walks the walk. She lives what she teaches. If you have the opportunity to learn from, or work with Sari, make it happen! Your life will be better for it. 

OLEN TÄÄLLÄ SINUA VARTEN!

Ota yhteyttä, jos sinua mietityttää jokin, niin pohditaan yhdessä asiat läpi ja aletaan hommiin!

Sari Sironen

Life Coach (ACC, CPCC)  I  Yoga Instructor  I  M.Sci

Helsinki, Finland

Tel: +358 41 318 1862

E-mail: info@sarisironen.com

  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn
CPCC_Logo_BlackText.jpg
RYT200 logo.png

© 2021 Sari Sironen in web design collaboration with Ränch Marketing

Grapevine Media Oy

Go to link